مشاوره خانواده آنلاین (ارتباط فوری 24 ساعته با روانشناس)

  • تایید شده توسط روانشناس
  • تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۱۰/۰۵
  • تاریخ به روز رسانی: ۱۴۰۳/۰۱/۱۶
  • نویسنده:

خانواده مستحکم‌ترین نهاد در کشورما است که با ازدواج شروع می‌شود و از طریق تولد فرزند و یا فرزندپذیری گسترش می‌یاید. خانواده یک سیستم عاطفی است که وزن آن عاطفه و هیجان می‌باشد و مهم‌ترین تاثیر این سیستم روی تعاملات عاطفی اعضا است و مشاوره خانواده به اعضا کمک می‌کند با عواطف یکدیگر در ارتباط باشند و نیازها را شناسایی نمایند و به آن‌ها پاسخ دهند. در سال‌ها قبل جلسات مشاوره تنها به صورت حضوری برگزار می‌شد اما در سا‌ل‌های اخیر میزان رغبت به مشاوره خانواده آنلاین افزایش یافته است؛ مشاور خانواده آنلاین در یک پلتفرم مجازی با مراجع یا مراجعین ارتباط برقرار می‌نماید و فضایی را ایجاد می‌کند تا خانواده مسائل و مشکلات خود را مطرح نمایند.

به طور کلی تجربه مشکلات در خانواده، ازدواج، فرزندپروری و.. می‌تواند ناراحت کننده باشد؛ هنگامی که با همسر خود مشکل دارید، خانواده همسرتان در زندگی شما دخالت می‌کنند، فرزندان شما در دوره‌های مختلف رشد با چالش‌ها و بحران‌های مختلف درگیر هستند، ساعت‌کاری شما طولانی ‌می‌شود، مشکلات اقتصادی فشار وارد می‌کنند و به طور کلی احساس می‌کنید خسته هستید، کار، روابط، سلامت جسمی و عاطفی شما نیز تحت تاثیر قرار می‌گیرد. مشاوره خانواده آنلاین به مسائل و مشکلات خانواده‌ها می‌‌پردازد و به افراد کمک می‌کند زندگی فردی و خانوادگی خود را ارتقا ببخشند.

منظور از مشاوره خانواده آنلاین

مشاوره خانواده آنلاین که خانواده درمانی نیز نامیده می‌شود یک فرآیند پویا برای ایجاد و حفظ روابط خانوادگی سالم است و به دنبال شناسایی و رفع مشکلات رفتاری، عاطفی و روانی درون خانواده می‌باشد. بسیاری از رویکردهای خانواده درمانی سیستماتیک هستند و به دنبال بازسازی و اصلاح نظام خانواده می‌باشند و باور دارند که هرگونه تغییر در یکی از اعضا، بر سایرین نیز اثرگذار است. مشاوره خانواده آنلاین از طریق تماس صوتی و تصویر در پلتفرم‌های مختلف مجازی داخلی و خارجی همچون قرار، اسکایپ، گوگل‌میت و… انجام می‌شود و مشاور خانواده آنلاین فضایی را مستقر می‌کند که ویژگی‌ جلسات حضوری را داشته باشد و اعضای خانواده بتوانند به صورت پویا بایکدیگر و با مشاور در تعامل باشند. این نوع مشاوره همراه با مشاوره خانواده تلفنی، آزادی عمل بیشتری به بیماران می دهند.

حوزه کاری مشاور خانواده آنلاین گسترده است و تنها به کار با خانواده‌ها محدود نمی‌باشد و ممکن است تنها یکی از اعضای خانواده برای درمان مراجعه کنند، اگرچه نمی‌توان این جلسه را خانواده درمانی نامید اما پتانسیل ایجاد تغییر در خانواده را دارا می‌باشد. به طور کلی خانواده درمانگران می‌کوشند الگوهای ارتباطی، ساختار،کارکرد، نقش‌ها و مرزها را بررسی و ارزیابی نمایند تا زمینه‌های بازسازی خانواده را فراهم گردد. تحقیقات نشان داده‌اند مشاوره خانواده آنلاین به اندازه مشاوره خانواده حضوری می‌تواند مفید واقع شود و مزیتهای آن بر محدودیتهایش غلبه دارد و میزان اثربخشی آن به تجربه و تخصص درمانگر وابسته می‌باشد.

مشاوره آنلاین خانواده مناسب چه افرادی می‌باشد؟

همه افرادی که می‌خواهند خانواده و روابط خود را ارتقا دهند و مسائل و چالش‌های ازدواج و خانواده خود را حل کنند می‌توانند از خدمات مشاوره آنلاین خانواده استفاده نمایند، بنابراین این حرف که تنها کسانی که مشکل دارند به مشاور مراجعه می‌کنند برای سال‌ها قبل است که مردم آشنایی زیادی با روان‌شناسی نداشتند، امروزه همه افرادی که به دنبال ارتفا و تعالی زندگی خود هستند، می‌خواهند عشق و صمیمیت رابطه خود را افزایش دهند، فرزندان سالم و متعالی تربیت نمایند، سطح تعادل و سازگاری خود را در زندگی افزایش دهند و به صورت کلی رضایت و کیفیت زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی خود را غنا ببخشند می‌توانند از خدمات مشاوره آنلاین خانواده استفاده کنند. علاوه براین افراد برای استفاده از خدمات مشاوره‌ای آنلاین باید امکانات اینترنتی و دستگاه‌های الکترونیک همجون تلفن همراه و کامپیوتر در اختیار داشته باشند.

مزایا و محدودیت‌های مشاوره خانواده آنلاین چیست؟

در مشاوره خانواده آنلاین می‌توانید بدون محدودیت از خدمات مشاوره‌ای خوب توسط بهترین درمانگران در سراسر کشور استفاده کنید اما برقراری تماس چشمی بین مشاور و مراجعین دشوار است و تماس با تجارب بلافصل محدودتر می‌باشد اما در مشاوره آنلاینی که به صورت تصویری باشد این محدودیت‌ها کمتر می‌شود. از جمله مزایا و محدودیت‌های مشاوره خانواده آنلاین در ذیل مورد بحث قرار می‌گیرد:

 

مزایا

  • محدودیت زمانی و مکانی وجود ندارد و شما در هر زمان و مکانی می‌توانید بدون نگرانی از دیر رسیدن از خدمات مشاوره خانواده آنلاین بهره‌مند شوید.
  • افرادی که دارای ناتوانی‌های جسمانی هستند بدون محدودیت می‌توانند از جلسات آنلاین استفاده کنند.
  • گاهی پیش می‌آید که همه اعضا خانواده کنار هم نیستند در این شرایط اعضای دور از خانواده هم در جلسات خانواده درمانی مشارکت می‌نمایند.
  • در زمانی که برای شما مناسب است بدون دغدغه می‌توانید در جلسات مشاوره شرکت کنید.
  • مادرانی که فرزند کوچک دارند می‌توانند به سهولت از خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند شوند.
  • آلودگی و ترافیک و شلوغی به ویژه در شهرهای بزرگ تمایل به جلسات آنلاین را بیشتر کرده است.
  • برخی از افرادی که به هر دلیلی نگران با خبر شدن دیگران از شرکت ایشان در جلسات مشاوره هستند، مشاوره خانواده آنلاین امن‌ترین نوع مشاوره برای ایشان است.

 

معایب

  • مهم‌ترین عیب مشاوره‌خانواده آنلاین این است که در برخی موضوعات و بعضی رویکردها نمی‌تواند جای مشاوره حضوری را بگیرد.
  • مسائل و مشکلات قطعی اینترنت کیفیت جلسه را پایین می‌آورد.
  • برخی از شرکت‌ها و موسسات از خدمات درمانی آنلاین حمایت نمی‌کنند.
  • برقراری رابطه درمانی و ایجاد اعتماد در جلسات آنلاین به زمان بیشتری نیاز دارد.
  • انجام برخی تکنیک‌های مشاوره‌ای نیازمند حضور مراجعین در اتاق درمان است و امکان انجام آن‌ها به صورت آنلاین وجود ندارد.
  • درمانگر مجبور است تکنیک‌ها و فرآیند مشاوره را متناسب با شرایط و امکانات جلسات آنلاین تنظیم و مدیریت نماید.
  • افراد باید بلد باشند چه طور از دستگاه‌ها الکترونیکی استفاده کنند.

جلسات مشاوره خانواده آنلاین چه کمکی به ما می‌کند؟

مشاور خانواده آنلاین در زمینه‌‌‌های مختلف مشاوره ازدواج، خانواده درمانی، بازسازی خانواده، مشارکت‌ عاطفی زوجین، بهبود رابطه زوجین، اختلالات و مشاوره جنسی، مشاوره طلاق و… به ارائه خدمات مشاوره‌ای می‌پردازد. از جمله مواردی که مشاوره خانواده آنلاین به ما کمک می‌کند می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • برخی از زوجین مهارت‌های لازم برای تربیت و رشد فرزندان خود را ندارند و مشکلات بسیاری در ارتباط با فرزندان خود دارند؛ مشاور خانواده آنلاین مهارت‌های فرزندپروری را به والدین آموزش می‌دهد.
  • چرخه خانواده، مراحل مختلفی را از شروع زندگی مشترک زوجین تا تولد فرزندان و میانسالی و پیری والدین طی می‌کند و خانواده‌ها در هر یک از این مراحل رشدی، با مسائل مختلفی دیگر هستند؛ مشاوره خانواده آنلاین به افراد کمک می‌کند با چرخه  تحول خانواده سازگار شوند و از فرصت‌های رشد و تعالی خود استفاده نمایند.
  • معلولیت فرزند، اعتیاد، اختلالات جنسی، دخالت خانواده‌ها، وابستگی افراطی به خانواده و در موضوعات مختلفی که خانواده‌ها را درگیر می‌کند مشاور خانواده آنلاین بدون محدودیت زمانی و مکانی به افراد کمک می‌کنند مسائل و مشکلات را شناسایی و آن‌ها را اصلاح نمایند.
  • در جلسات مشاوره خانواده آنلاین زوجین مهارت‌های ارتباطی و مهارت‌های زندگی زناشویی که رابطه آن‌ها را غنی‌ می‌کنند را فرا‌می‌گیرند.

چگونه یک مشاور خانواده آنلاین خوب پیدا کنم؟

در شرایط کنونی که افراد مختلفی که حتی دارای تحصیلات مرتبط با روان‌شناسی و مشاوره نیستند خود را مشاور خانواده می‌نامند و مراجع می‌بینند پیدا کردن مشاوره خانواده آنلاین خوب بیش از پیش اهمیت دارد؛ مرکز مشاوره باتابان با مشاوران خانواده متخصص، حرفه‌ای، متعهد و دلسوز فضایی را فراهم آورده است تا افراد در سراسر کشور و خارج از کشور از خدمات مشاوره به صورت حضوری و غیرحضوری استفاده نمایند. شما می‌توانید رزومه مشاورین را مطالعه نمایید،از تجارب مخاطبین مرکز ما برای پیدا کردن یک مشاور خانواده آنلاین خوب استفاده کنید، بدون مراجعه حضوری در هر کجا که هستید وقت رزو نمایید چنانچه ابهام و سوالی دارید با پشتیبانان مرکز در ارتباط باشید تا به سوالات شما پاسخ دهند و راهنمایی‌تان نمایند.

پاسخ به سوالات پر تکرار

چه طور می‌توانم به مشاور خانواده آنلاین اعتماد کنم؟

اعتماد به درمانگر به عوامل مختلفی همچون ویژگی‌های شخصیتی شما و مهارت، اصالت و تجربه درمانگر بستگی دارد.

 

چه موضوعاتی را می‌توانیم در جلسات مشاوره‌ خانواده آنلاین مطرح نماییم؟

شما هر موضوعی را که بخواهید می‌توانید در جلسات مشاوره مطرح کنید، اگر مشکل شما در حیطه تخصصی درمانگر نباشد شما را به همکاران متعهد و متخصص خود ارجاع خواهد دارد.

 

یک مشاور خانواده آنلاین خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

اصالت، تخصص، تعهد، توانایی استقرار فضا، رازداری، پذیرش بدون قید و شرط و.. از جمله ویژگی‌های یک مشاور خانواده آنلاین خوب است.

 

برای افزایش بهره‌وری جلسات آنلاین مشاوره چه اقداماتی انجام دهیم؟

برگزاری جلسه در فضایی شبیه مشاوره حضوری، توانایی استقرار فضای ایمن، همکاری دوجانبه مراجعین و درمانگر بهره‌وری جلسات را افزایش می‌دهد.

 

تعداد جلسات مشاوره خانواده آنلاین چه قدر است؟

تعداد جلسات به نوع و شدت مشکل و رویکرد درمانگر بستگی دارد و نمی‌توان تعداد جلسات ثابتی را درنظر گرفت، اما به طور میانگین تعداد جلسات بیشتر از 8 جلسه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نظرات کاربران