مشاوره کسب و کار (مشاور بیزنس حضوری، آنلاین و تلفنی)

  • تایید شده توسط روانشناس
  • تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۰۲/۰۶
  • تاریخ به روز رسانی: ۱۴۰۳/۰۲/۰۳
  • نویسنده:

اگر مالک یا مدیر یک کسب و کار هستید، حتماً چالش‌های مدیریت را تجربه کرده‌اید. چالش‌هایی که بسیاری از رهبران دیگر نیز با آن مواجه شده‌اند و راه‌های خروج از آن را به دست آوردند. بنابراین، لازم نیست شما یک راه را دوباره تکرار کنید. استفاده از تجربه آن‌ها می‌تواند شما را سریع‌تر به مقصد برساند. در واقع، شما به یک دید جامع نسبت به همه نقاط ضعف و قوت کسب و کارتان نیاز دارید. باید بدانید که منابع انسانی، حسابداری، زیرساخت فناوری اطلاعات و پتانسیل نیروی کاری فعلی شما در چه وضعیتی قرار دارند. همچنین، با چه تغییری می‌توانند بهترین نتایج را برای شرکت شما حاصل کنند؟ اینجاست که نقش مشاوران کسب و کار همانند فعالیت متخصصین مشاوره زندگی برجسته می‌شود. آیا مایلید بدانید یک مشاوره کسب و کار چگونه به شما کمک می‌کند؟ برای چه مشکلاتی مناسب است؟ و چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

منظور از مشاوره کسب و کار چیست؟

مشاوره کسب و کار، ارائه مشاوره تخصصی به صاحبان مشاغل و مدیران آن‌ها با هدف بهبود عملکرد است. این مشاوران به دلیل برخورداری از تحصیلات و تجربه قبلی در این زمینه، کسب و کارها را تجزیه و تحلیل می‌کنند. راه حل‌هایی را ایجاد می‌نمایند و در عین حال به شرکت‌ها کمک می‌کنند تا به اهداف خود برسند. در نتیجه، این خدمات برای شرکت‌هایی مناسب است که به دنبال رشد و افزایش کارایی خود هستند.

مشکلات جدی کسب و کار ها که نیاز به مشاوره دارد

همه افرادی که یک کسب و کار جدیدی را راه‌اندازی می‌کنند، می‌دانند که قرار است چالش‌ها و مشکلات زیادی را تجربه کنند. بنابراین، شناخت این چالش‌ها یکی از دغدغه‌های اصلی مدیران است. زیرا، زمانی که بدانیم چه چالش‌هایی را تجربه خواهیم کرد، برای مواجهه با آن‌ها آمادگی بیشتری داریم. ما برای شما ۶ دسته اصلی مشکلاتی که در یک کسب و کار ممکن است ایجاد شوند را بیان می‌کنیم. این مشکلات اصلی با مشکلات فرعی نیز تقسیم بندی می‌شوند. بنابراین، در هر زمینه اصلی یا فرعی که با مشکل مواجه شده‌اید، می‌توانید از متخصصان مشاوره کسب و کار در باتابان کمک بگیرید.

 

استراتژی کسب و کار

یکی از بزرگترین چالش‌هایی که شرکت‌های نوپا با آن مواجه هستند، مشکل در زمینه استراتژی کسب و کار است. این زمینه هم برای شرکت‌های کوچک و هم برای شرکت‌های بزرگ مهم است. در واقع، ما شاید بیش از حد ریسک کنیم و یا در برخی زمینه‌هایی که باید تلاش نماییم با سرعت کمتری پیش برویم. همه این عوامل باعث افول ما در دور رقابت‌ها می‌شود. بنابراین، ما باید یک راهبردی برای کسب و کار خود داشته باشیم. مشکلات مربوط به استراتژی کسب و کار شامل موارد زیر است:

  1. طراحی سیستم‌ها و فرایندها

مدیریت فرآیند کسب و کار رشته‌ای است که مسئول اعمال تکنیک‌ها و روش‌ها برای کشف، مدل‌سازی، تجزیه و تحلیل، اندازه‌گیری، بهبود، بهینه‌سازی و خودکارسازی فرآیندهای تجاری است. این فرآیندها در طول زمان زمان با نفوذ در کسب و کارها می‌توانند به بازارهای جدید و استخدام کارمندها تکامل پیدا کنند. در نتیجه استخدام‌های جدید باعث ایجاد سطوح جدیدتری از مدیریت و روش‌های مدیریتی می‌شود. بنابراین، اگر این فرایندها ناکارآمد باشند، بر ارتباطات داخلی و خارجی، روحیه شرکت، کارایی و استخدام افراد جدید تاثیر می‌گذارد.

  1. فقدان جهت / دید

شرکت‌هایی که بدون چشم انداز بلند مدت یا یک دستور کار مشخص فعالیت می‌کنند، سرگردان هستند و عملکرد آن‌ها تهدید می‌شود. در واقع، این شرکت‌ها به راحتی از دور رقابت‌ها خارج می‌شوند. البته حتی شرکت‌های میلیارد دلاری نیز ممکن است از دور فضای رقابتی خارج شوند. مگر اینکه، به نوآوری، جذب بازارهای جدید و همچنین ماندن در صدر آخرین نوآوری‌ها ادامه بدهند. بنابراین، مدیران شرکت‌ها می‌توانند حلقه‌های گمشده در استراتژی‌های رهبری خود را شناسایی کنند. در نتیجه، با خود ارزیابی به افزایش کارایی بپردازند.

  1. مقابله با رقابت بازار

شرکت‌های تازه کار نمی‌توانند در میان غول‌های تثبیت شده مزیت رقابتی منحصر به فرد خود را تعریف کنند. بنابراین، این رهبران باید از تخصص مشاوران کسب و کار استفاده نمایند تا بتوانند با رقابت بازار مقابله کنند.

  1. همگام با تحولات بازار

کسب و کارهای جدید باید به روز باشند. اما، به روز بودن با آخرین روندهای تجاری، دیجیتال، اقتصادی و سیاسی آسان نیست. در واقع، مشتریان طالب محصولاتی هستند که زودتر آن‌ها را به هدفشان برساند. بنابراین، استفاده از شیوه‌های تبلیغات مجازی امروزه نسبت به روش‌‌های مداد کاغذی کابرد بیشتری دارد.

  1. کاهش وابستگی به تیم موسس

کسب و کارهایی که با کارهای روزانه درگیر می‌شوند، از رسیدن به افق‌های اصلی کارشان باز می‌مانند. بنابراین، این مدیران باید برای استخدام افراد کارآمد در کنار هدف‌گذاری بر سیستم سازی همت بگذارند. عدم توجه به این موضوع، موجب افول شرکت، افزایش نارضایتی و … می‌شود.

  1. ایجاد تعادل بین کیفیت و رشد

یک دام فریبنده برای کسب و کارهای جدید این است که با درگیری بیش از حد برای رشد کار، از کیفیت آن غافل می‌شوند. در واقع، افزایش پشتیبانی، بازاریابی و …بدون داشتن یک استاندارد مشخص منجر به افت کیفیت می‌شود. پس، با مشخص کردن استاندارد و شاخص‌های مناسب و معقول می‌توان از ایجاد این مشکل پیشگیری کرد.

  1. استفاده از مشاوران مجرب

تجربه‌ی آزمون و خطای سایر مدیران نشان می‌دهد که در دنیای پیشرفته امروز نمی‌توانیم زمان زیادی را به مشاهده نتایج خطاهایمان اختصاص دهیم. اگر نسبت به این موضوع بی‌توجه باشیم، باید با کسب و کارمان خداحافظی کنیم. پس، راه برون رفت از این چالش رجوع به متخصصین مشاوره کسب و کار است. آیا با متخصصیت باتابان در ارتباط هستید؟

 

بازاریابی

 

بازاریابی با کمک مشاور کسب و کار

 

در بازاریابی ما با مجموعه گسترده‌ای از فعالیت‌ها مواجهیم که برای پیشرفت کارمان به آن‌ها نیاز داریم. مهمترین چالش‌های بازاریابی در دسته‌بندی زیر قرار می‌گیرد:

  1. ایجاد استراتژی‌های بازاریابی مؤثر

شاید تصور کنیم برای داشتن یک بازاریابی مؤثر باید از بهترین تکنیک‌ها استفاده کنیم. در واقع، نوعی تصور کمال گرایانه دررباره راه‌های رسیدن به اهدافمان داریم که شاید در عمل محقق نشوند. به عنوان مثال، برخی تصور می‌کنند برای رونق فعالیت‌های مراکزشان باید

 

  • دوره‌های تبلیغی مختلف برگزار کنند.
  • از بهترین اساتید و روش‌ها استفاده کنند.
  • در این مسیر اشتباهی را مرتکب نشوند
  • و غیره.

 

 اما این باور صحیح نیست و در هر مرحله ممکن است خطاهایی را مرتکب شویم. این خطاها می‌تواند به پیشرفت کار ما کمک کند. با این حال، برای داشتن یک بازاریابی مؤثر باید با متخصصان این عرصه در ارتباط باشیم.

  1. تخصیص صحیح منابع بازاریابی

در کار بازاریابی نمی‌توانیم با حدس و گمان پیش برویم. بنابراین، برای هر قدمی که می‌خواهیم برداریم؛ مانند تولید محتوا، تبلیغات و غیره باید از متخصصان این عرصه‌ها کمک بگیریم. اگر به این فرآیند مهم توجه نکنیم با یک بازاریابی نامنظم مواجه خواهیم شد. همچنین، سرمایه خود را نیز از دست می‌دهیم.

  1. اندازه گیری ابتکارات بازاریابی

بسیار مهم است که خدامات بازاریابی ما به وسیله شاخص‌های اندازه‌گیری عملکرد ارزیابی شوند. البته این کار یچیدگی‌های خاص خود را دارد. با این حال، اگر به این کار توجه نشود به هدف نهایی کار ما که همان رشد درآمد است نخواهیم رسید.

  1. ساخت برند شرکتی

تآثیرات یک برند کارآمد و قدرتمند از کسی پوشیده نیست. هرچند ممکن است این فرآیند به طول بیانجامد و در طی سالیان به دست آید. اما، فواید ساخت برند نشان از اهمیت این کار دارد. زیرا، با برندسازی بازگشت سرمایه محقق می‌شود و این یک هدف مهم در هر کسب و کار است.

  1. تکیه بر بازاریابی برای نسل پیشرو

بازاریابان معمولاً به دنبال سرنخ‌هایی هستند که از طریق آن‌ها میزان فروش را بالا ببرند. بنابراین، یک مشکل عمده این است که احتمال دارد سرنخ‌های مناسبی یافت نشود. پس، این مسیر به راهنمایی متخصصان مشاوره کسب و کار نیاز دارد.

 

استخدام

در قدم‌های اولیه کسب و کار معمولاً به دنبال استقبال مشتریان هستیم. اما، با رشد کسب و کار نیاز داریم تا تیم اصلی خود را توسعه دهیم. در نتیجه، دغدغه ما در زمینه جذب و استخدام نیروی انسانی آغاز می‌شود. پس مدیر انسانی باید به چند مورد زیر توجه کند:

  1. استخدام کارمندان جدید

یک مدیر خوب می‌داند که کارکنان خواسته‌های متفاوتی دارند. در واقع، این خواسته‌ها از پرداخت حقوق تا زمان مرخصی و غیره متفاوت است. بنابراین باید ابتدا خواسته‌های آن‌ها شناسایی شود و سپس افرادی که با اهداف این کسب و کار همخوان هستند انتخاب شوند.

  1. تأسیس دپارتمان‌های جدید

از میزان اهمیت و رشد کار آگاهیم. اما باید بدانیم که بخشی از پیشرفت کار با ایجاد دپارتمان‌های جهدید محقق می‌شود زیرا این دپارتمان‌ها می‌توانند عملکرد کسب و کار ما را مستقیماً تحت تاثیر قرار دهند البته این کار تا حدودی چالش برانگیز است و باید ه دقت مورد بررسی قرار گیرد و از افراد با مهارت‌های بالا استفاده شود.

  1. حفظ استعدادهای برتر

برای این‌که یک کسب و کار بتواند موفقیت بالایی داشته باشد، باید استعدادهای برتر آن شناسایی و پرورش داده شوند. این کار می‌تواند از طریق راه حل‌های مختلفی مانند اختصاص حقوق بالاتر، ایجاد انگیزه، طرح‌های تشویقی و … مختلف انجام گیرد. البته حفظ استعدادهای برتر با یک ریسک همراه است. متخصصان مشاوره کسب و کار در این زمینه می‌توانند شما را همراهی کنند.

  1. استقبال از تنوع در محل کار

برخی مدیران می‌خواهند از منابع انسانی با فرهنگ‌های مختلف در کسب و کار خود استفاده نمایند. اما، چالش‌های پیش رو آنان را نگران می‌کند. در واقع، اینکه یک کار با تنوع فرهنگی شکوفا شود، از جمله محدودیت‌های استفاده از فرهنگ‌های مختلف است.

  1. پرورش فرهنگ سازمانی پر رونق

 

مدیریت

ما در مدیریت با سبک‌های مختلفی از جمله فروشندگان، منابع انسانی، بودجه، هماهنگی فرآیندها، منابع و کنترل سایر حوزه‌های دیگر مواجه هستیم. تا الآن در رابطه با استراتژی کسب و کار صحبت کردیم. اکنون می‌خواهیم، در رابطه با برخی از مشکلات مدیریتی که معمولاً در کارها ایجاد می‌شود صحبت کنیم.

  1. مدیریت زمان

فرقی نمی‌کند که ما صاحب کدام کسب و کار باشیم کوچک باشد یا بزرگ، اگر نتوانیم زمان خود را مدیریت کنیم در هر یک از این کارها به عنوان یک مشکل بزرگ تلقی می‌شود. زیرا، زمان مهم‌ترین سرمایه‌ای است که ما در دست داریم و می‌تواند ما را به اهدافمان برساند. پس اگر یک مدیر مهارت مدیریت زمان نداشته باشد، توزیع منابع نیروی انسانی و مدیریت بخش‌های مختلف با چالش مواجه می‌شود. در نتیجه، شکست کار را تجربه می‌کند.

  1. کار بر روی کسب و کار

یک مدیر باید توجه داشته باشد که درگیر کارهای روزانه نشود. در واقع، نباید استراتژی‌های بزرگ ما فدای کارهای خرد شود. به همین دلیل یک مدیر موفق می‌داند که باید روی کسب و کار کار کند نه در آن! برای رسیدن به این نکته هماهنگی میان تیم مؤسس کسب و کار لازم است. این افراد باید بتوانند کسب و کار خود را به نحو احسنت مدیریت کنند.

  1. ارتباط

مشکلات ارتباطی یکی از ۱۰ مشکل معمول در کسب و کارها شناخته می‌شود که تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار دارد. این عوامل می‌تواند شامل ترس از دست دادن شغل، تجربه ناکافی، خواسته‌های مبهم و غیره باشد. پس یکی از اقداماتی که می‌تواند به بهبود ارتباطات سازمانی کمک کند، ایجاد یک پروتکل ارتباطی کارآمد و فرآیندهای ساده در کسب و کار است.

  1. ایجاد انگیزه در کارکنان

انگیزه از جمله موضوعاتی است که فارغ از محیط شغلی در هر محیط دیگری اهمیت آن اثبات شده می‌باشد. بنابراین، برای داشتن یک کسب و کار موفق باید بتوانیم انگیزه لازم را در کارکنان ایجاد کنیم. انگیزه از راه‌های مختلفی ایجاد می‌شود. اما، باید توجه داشته باشیم که کارکنان هدف اصلی کار را فراموش نکنند. در غیر این صورت حضور آن‌ها در کار پررنگ نخواهد بود.

  1. رهبری استراتژیک

رهبری استراتژیک یعنی تعریف یک نقشه راه متناسب برای کسب و کار، تقسیم بندی آن به راهبردهای قابل اجرا، سپردن اهداف به افراد مسئول، ایجاد اتحاد میان اعضا، انگیزه بخشی به هر یک از اعضا و جهت دادن آن‌ها در فرآیندهای کوتاه مدت و بلند مدت. در واقع، رهبری استراتژیک بخش‌های مختلفی دارد که باید بتواند یک مجموعه را به خوبی اداره کند تا به نتایج یا اهداف کلیدی خود برسد.

  1. کار ترکیبی

کار ترکیبی از سال ۲۰۲۰ میلادی شیوع بیشتری پیدا کرده است. در واقع، افراد می‌توانند وظایف خود را هم از راه دور و هم به صورت حضوری انجام دهند. البته باید بدانیم که این شکل از کار چالش‌های خاص خود را نیز دارد. با این حال، این یک فرصت برای توسعه کسب و کار است. خصوصاً برای افرادی که مایل پیشرفت هستند. اما، به دلیل محدودیت فردی و اجتماعی نمی‌دانند زمینه توسعه فردی چیست؟ و از چه طریقی محقق می‌شود.

  1. تمرکز محدود

یکی از مشکلاتی که می‌تواند در کسب و کار تأثیر بگذارد تمرکز محدود مدیران است. در واقع، مدیران ساعات زیادی را در هفته به جلسات مختلف اختصاص می‌دهند و این امر برای ایجاد تمرکز چالش به وجود می‌آورد. یک راهکار مهم برای مبارزه با این خستگیی‌ها، تقویت تسلط بر کارهای مختلف است. در واقع، این یک توانایی فردی می‌باشد که به افراد کمک می‌کند تا بدانند چه زمانی بر روی چه کاری متمرکز شوند. همچنین، تقویت اراده و مبارزه با اهمال کاری نیز یک تکنیک مهم برای رسیدن به اهداف است.

 

فروش

 

مشاوره کسب و کار برای فروش

 

یک کسب و کار با فروش پیش می‌رود و رونق می‌گیرد. بنابراین، استراتژی‌های فروش می‌توانند فرصت‌های رشد را برای مجموعه فراهم کنند با این حال، این روش با چالش‌هایی نیز مواجه است که شامل موارد زیر است:

  1. ایجاد کسب و کار جدید

صاحبان همه کسب و کارها کوچک متوسط یا بزرگ به موضوع فروش توجه ویژه‌ای دارند. در کسب و کارهای کوچک، کار به صورت تیمی انجام نمی‌شود و رقابت با سازمان‌های بزرگ صورت می‌گیرد. اما، در کسب و کارهای بزرگ برای فروش هزینه‌های بالایی انجام می‌شود که بر قیمت نهایی آن‌ها نیز تأثیر می‌گذارد. البته بسیاری از این مجموعه‌ها می‌توانند رشد سریعی داشته باشند. در نتیجه، فرصت برای رقبا فراهم می‌شود.

  1. حفظ مشتریان (ارزش مادام العمر)

فروش در جامعه امروزه با سیر صعودی به سمت گران شدن پیش می‌رود. بنابراین، باید مدیران راهکارهایی را برای حفظ مشتریان و رضایت آن‌ها به دست آورند. هرچند این راهکار زمان بر است. اما، باید با استفاده از نظر متخصصین مشاوره کسب و کار این را با موفقیت طی شود.

  1. به حداکثر رساندن دهان به دهان

مدیران باید بتوانند فرصت‌های جدیدی برای فروش از طریق رضایت مشتریان ایجاد کنند و البته این یک مشکل در کسب و کار است. بنابراین، برای اینکه بازاریابی دهان به دهان گسترش یابد می‌توان از انتشار ویدئویی یک محصول و انتشار نظرات مشتریان پس از خرید محصول استفاده کرد.

  1. شناسایی کانال های فروش جدید

برای گسترش فروش باید بتوانیم از کانال‌های مختلفی استفاده کنیم. با این حال، این کار ممکن است هزینه‌های زیادی را با خود به همراه داشته باشد.

  1. انجام مذاکرات قیمت گذاری

چانه زنی، یک اصل بسیار مهم حتی در میان فروشندگان با تجربه است. در واقع، شاید یک محصول ارزش بالایی داشته باشد. اما، مشتری از اهمیت آن را نداند. پس راه حل‌های جدید رقبا می‌تواند بر ضعف محصولات ما تأثیر بگذارد. در نتیجه مدیران باید از فرصت‌ها نهایت استفاده را ببرند تا بتوانند ارزش محصولاتشان را حفظ و آن را انتقال دهند.

  1. ایجاد مشارکت‌های استراتژیک و شبکه سازی

همه ما کم و بیش با شبکه سازی آشنا هستیم. در فروش نیز شبکه سازی یک راهکار آسان است. در واقع، اتصال به برخی از مخاطب‌ها می‌تواند ما را به مخاطبان بیشتری پیوند دهد و زمینه را برای فروش محصول فراهم کند.

 

فناوری

کسب و کارهای مختلف از راه حل‌های نرم‌افزاری برای موقعیت یابی آنلاین، مدیریت پروژه، مدیریت ارتباط با مشتری، ردیابی برنامه‌ها، برنامه‌ریزی منابع و غیره استفاده می‌کنند. اما، اینکه این فناوری چگونه و در چه زمانی قادر است سوددهی کسب و کار را بالا ببرد یک مهارت مهم است.

  1. حل مشکلات بهره وری

کاهش سوددهی ممکن است به علت نصب ناقص، ردیابی ضعیف، فرآیندهای ناکارآمد و سربار ارتباط رخ دهد. همه این چالش‌ها با فناوری‌های مناسب قابل برطرف شدن است و حل مشکلات سوددهی تأثیر مثبتی در رشد کسب و کار دارد. مشاوره کسب و کار در این زمینه بسیار مؤثر است.

  1. خودکارسازی فرآیندهای کسب و کار

در رشد کسب و کار باید توجه داشته باشیم که هرچه از فناوری‌های روز استفاده کنیم و میزان خطا را کاهش دهیم، موفقیت ما بیشتر است. به عنوان مثال، انجام فعالیت‌های مالی امروزه با سرعت بیشتری انجام می‌شود. زیرا، نرم‌افزارهای مختلفی برای انجام آن‌ها ایجاد شده است.

  1. بکارگیری فناوری برای نوآوری

لازم به ذکر است که حتی زمانی که ما ابزارهای مناسبی در دسترس داشته باشیم استفاده از آن‌ها ممکن است باعث پیچیده شدن فرآیند کار شود. بنابراین، سازمان‌ها از ابزارهای نرم‌افزاری استفاده می‌کنند. که هر ابزاری می‌تواند فعالیت‌های مختلفی را انجام دهد. در واقع، این برنامه‌ها با یکدیگر تعامل می‌کنند. داده‌ها را از نرم‌افزارهای مالی استخراج و با برنامه‌های کاربردی بازاریابی را بررسی می‌نمایند. در نتیجه، گزارش‌هایی را ارائه می‌دهند.

  1. آموزش کارکنان به صورت گسترده

زمانی که به دنبال رشد کسب و کار خود هستیم باید توجه داشته باشیم که کارکنان از توانمندی لازم برای کار با فناوری‌های جدید برخوردار باشند. اگر این کار توسط شرکت صورت می‌گیرد نیاز به صرف هزینه دارد. امروزه، در مشاوره نوجوانان به تخصص افزایی تأکید ویژه‌ای می‌شود.

  1. با نوآوری‌ها به سرعت ادامه دهید

ممکن است برخی از کسب و کارها به استفاده از ابزارها یا برنامه‌های قدیمی عادت کنند. اما این کار باعث افول برنامه‌ها می‌شود. پس باید با استفاده از سریع‌ترین ابزارها به دنبال بهترین نتایج باشیم.

مزایای مشاوره کسب و کار

چالش‌های کسب و کار نشان می‌دهد که باید در این مسیر از متخصصان این عرصه کمک بگیریم. برخی از مهمترین مزایای مشاوره کسب و کار شامل موارد زیر است:

 

  • بر توانمندی‌های اصلی شرکت خود تمرکز می‌کنید.
  • می‌توانید بحران‌های کاری را مدیریت کنید.
  • حل مشکلات شرکت آسان‌تر می‌شود.
  • ایده‌ها و تکنیک‌های نوآورانه برای پروژه‌های تجاری ارائه می‌دهد.
  • شما را برای شناسایی نقاط ضعف بالقوه و سایر موانع هدایت می‌کند.
  • به افزایش سود و بهره‌وری کمک می‌کند.
  • استراتژی برای کسب و کار ارائه می‌دهد.
  • برای سفارشی سازی کسب و کار شما مفید است.
  • و….

زمینه های دریافت مشاوره کسب و کار

زمینه های دریافت مشاوره کسب و کار

هیچ کس واقعا نمی تواند به تنهایی یک تجارت را اداره کند. حتی اگر الآن تنها کار می‌نمایید، به زودی باید برای گسترش و حمایت از کسب‌وکار خود با دیگران همکاری کنید. شما باید شبکه‌ای از مخاطبین ایجاد نمایید، افرادی را برای کار پیدا کنید و شاید شروع به استخدام کارمندان بنمایید. هنگامی که کسب و کار خود را توسعه می‌دهید، باید مطمئن شوید که در زمانی که تضمین شده است از مشاوره حرفه‌ای بهره مند شوید. موقعیت‌های زیادی هستند که نیاز به مشاوره از متخصصان دارد. در حالی که نمی‌توانید با هیچ چیز به جز تحقیقات و دانش خود پیش بروید، اما بهتر است از کسانی که تجربه بیشتری دارند کمک بگیرید. یک متخصص مشاوره کسب و کار می‌تواند در زمینه‌های زیر به شما کمک کند:

 

برنامه ریزی اضطراری و بلایا

چه اتفاقی می‌افتد اگر مشکلی پیش بیاید و کسب‌وکار شما نتواند مانند گذشته به کار خود ادامه دهد؟ این چیزی است که بسیاری از افراد در زمان‌های مختلف با آن روبرو بوده‌اند، چه طوفان یا یک بیماری همه‌گیر که آن‌ها را از اداره کسب‌ و کارشان باز می‌دارد. اگرچه نمی توانید جلوی این اتفاقات را بگیرید، اما می توانید برای آن‌ها آماده باشید. این همان چیزی است که شما به متخصصان آمادگی در شرایط اضطراری و بلایا نیاز دارید تا به شما کمک کنند. آن‌ها می توانند مطمئن شوند که کسب و کار شما برای هر چیزی برنامه دارد، از سیل گرفته تا …

 

ارزیابی ریسک و ایمنی

اداره روزانه هر کسب و کاری می‌تواند منجر به حوادث شود. پیشگیری از آسیب و بیماری برای محافظت از کارکنان و اغلب برای محافظت از مشتریان یا سایر بازدیدکنندگان کسب و کار شما ضروری است. هنگامی که شما نیاز به برنامه ریزی برای این کار دارید، مشاوران بهداشت و ایمنی می‌توانند به شما در رفع تمام نیازهای شما کمک کنند. آن‌ها می‌توانند اطمینان حاصل کنند که همه چیز از ارزیابی خطر گرفته تا آموزش ایمنی و بهداشت را انجام می‌دهید. سلامت و ایمنی مناسب کسب و کار شما را حفظ می‌کند، مطابقت را تضمین می‌کند و در هزینه شما نیز صرفه جویی می‌شود. حتی برای مشاغلی که مشکلات واضحی ندارند، مانند ماشین آلات سنگین، می‌توان موارد زیادی را در نظر گرفت.

 

نگرانی های حقوقی

اگر تا به حال مشکلی با سلامت و ایمنی داشته باشید، ممکن است نیاز به کمک قانونی پیدا کنید. این تنها چیزی نیست که می‌توانید برای آن به کمک حقوقی نیاز داشته باشید، و مراقبت از مسائل حقوقی به ندرت کاری است که بخواهید خودتان انجام دهید. اگر می‌خواهید مطمئن شوید که همه چیز به درستی انجام شده است، دریافت مشاوره حرفه‌ای هنگام برخورد با مسائل حقوقی حیاتی است. شما می‌توانید روی هر چیزی کار کنید، از قراردادها گرفته تا مسائل مربوط به کارمندان، و به وکلای مناسب با تخصص مناسب برای کمک به شما نیاز دارید.

 

رشد کسب و کار

زمانی که کسب و کار خود را توسعه می‌دهید، برای اطمینان از اینکه مسیر درستی را طی می‌کنید، زمان زیادی لازم است. دانستن اینکه چه انتخاب هایی برای رشد کسب و کار خود باید انجام دهید، همیشه ساده نیست، و واقعاً می‌تواند به کسب بینش حرفه‌ای کمک کند. همه انواع افرادی وجود دارند که ممکن است با آن‌ها صحبت کنید، از مشاور گرفته تا سرمایه گذار یا مربی تجاری. دریافت مشاوره از کسانی که می‌دانند و با موفقیت کسب و کار خود یا سایر مشاغل را توسعه داده‌اند، ارزش دارد.
مشاوره حرفه‌ای می‌تواند همان چیزی باشد که برای راه اندازی کسب و کار خود در مسیر درست نیاز دارید. تخصص کسانی که از شما تجربه بیشتری دارند را نادیده نگیرید.

چه زمانی به مشاور کسب و کار مراجعه کنیم؟

چه زمانی به مشاور کسب و کار مراجعه کنیم؟

مشاوره کسب و کار صرفاً برای مواقع بحرانی نیست. در واقع، بیشترین کارایی این مشاوران در تعیین اهداف و شروع کار است. بنابراین، اگر قصد دارید یک کسب و کار راه اندازی کنید، ابتدا مشاوره مد نظر خود را انتخاب نمایید. گاهی برخی پیشنهادات کاری در ابتدا ظاهر موجهی دارند، اما سوددهی آن‌ها مطلوب نیست. پس، استفاده از مشاوره کسب و کار در ابتدای کار می‌تواند از بروز بسیاری از مشکلات پیشگیری کند. اما، اگر در میانه‌ی راه هستید نیز این فرصت را از دست ندهید. بسیاری از موانع دیگر را می‌توانید با راهنمایی مشاور از پیش رو بردارید و یک نیروی جدیدی به کارتان اضافه کنید.

انواع مشاوره کسب و کار

برای دریافت مشاوره کسب کار یا هر نوع مشاوره دیگری از جمله مشاوره فردی می‌توان از سه طریق زیر اقدام کرد:

 

مشاوره کسب و کار حضوری

در این روش شما می‌توانید در مراکز ارائه‌ی خدمات کسب و کار حضور یابید. وقت مشاوره تنظیم کنید و در رابطه با کسب و کارتان راهنمایی دریافت نمایید. در جلسات بعدی می‌توانید از مشاور دعوت کنید تا محل کار حضور یابد و روند کار از نزدیک مورد بررسی قرار گیرد.

 

مشاوره کسب و کار آنلاین

این روش به شما کمک می‌کند تا به بهترین مشاوران و متخصصان آموزش دیده در این زمینه دسترسی داشته باشید. در واقع، داشتن یک ابزار هوشمند مانند تلفن همراه یا لب تاب شما را با متخصصین پیوند می‌دهد. بنابراین، با دریافت وقت مشاوره امکان حضور مشاوران در جلسات آنلاین کاری نیز فراهم می‌شود.

 

مشاوره کسب و کار تلفنی

مدیرانی که از فرصت کافی برخوردار نیستند و به تخصص مشاوران کسب و کار نیازمندند، این روش را ترجیح می‌دهند. تماس تلفنی یک روش آسان و به صرفه است که به شما کمک می‌کند در هیچ شرایطی این امکانات را از دست ندهید. مایلید از چه طریقی مشاوره دریافت کنید؟ همکاران ما در باتابان به هر روشی که شما بخواهید پاسخگو هستند.

ویژگی های یک مشاور کسب و کار عالی

حتماً مایلید بدانید یک مشاور کسب و کار عالی باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد. در نظر داشته باشید که این متخصصین باید،

 

  • از سعه‌ی صدر لازم برخوردار باشند.
  • انعطاف پذیر باشند.
  • بتوانند هیجانات خود را مدیریت کنند.
  • اصول اخلاق کاری را رعایت کنند.
  • از توان و تخصص لازم مشاوره کسب و کار برخوردار باشند.
  • همچنین، در زمینه کاری مد نظر شما سوابق درخشانی داشته باشند.

 

البته، انتخاب مشاور به روحیه شما نیز بستگی دارد. پس، صبور باشید و با گفت و گو مشاور مد نظر خود را انتخاب کنید.

چرا باتابان را برای مشاوره کسب و کار انتخاب کنیم؟

مدیران و صاحبان کسب و کار معمولاً به دنبال سوددهی و پیشرفت چشمگیر در کارشان هستند. بنابراین، نیاز دارند با کمترین خطا به بهترین نتایج برسند. این امر زمانی محقق می‌شود که شما با یک مشاور کارآزموده از ابتدای مسیر همراه باشید. از آنجایی که شناخت ویژگی‌های یک مشاور در ابتدای راه آسان نیست، می‌توانید به مجموعه ما اعتماد کنید و یک مشاوره در این زمینه دریافت نمایید. نتایج آن شما را شگفت زده می‌کند.

پاسخ به سوالات متداول

هزینه مشاوره کسب و کار چقدر است؟

این هزینه بر اساس میزان خدماتی که به شما ارائه می‌شود و همچنین مدت زمان آن محاسبه می‌گردد. بنابراین، برای اطلاع از قیمت دقیق این خدمات مشاوره باید با مشاور مورد نظرتان به توافق برسید.

 

برای راه‌اندازی یک کسب و کار چه مجوزهایی را باید دریافت کنیم؟

بستگی دارد که شما قصد راه‌اندازی چه کاری را داشته باشید. همچنین افق و چشم‌انداز شما چه چیزی است. اگر بخواهید یک شرکت با نام شخصی خود ثبت کنید؛ در واقع یک کسب و کار انفرادی را آغاز کرده‌اید که در عین حال که ساده‌ترین راه یک تجارت است، اما سود و زیان‌ها در اظهارنامه مالیاتی شخصی شما ثبت می‌شود. اما، اگر بخواهید یک شرکت با مسئولیت محدود ایجاد نمایید، شرکت شما به عنوان یک نهاد جداگانه باید مالیات پرداخت کند. در نتیجه، اموال شخصی شما در معرض خطر نمی‌باشد.

 

از کجا بدانیم هر کسب و کار چه مزایا و معایبی دارد؟

پاسخ به این سؤال به یک نگاه فنی و کلان نیاز دارد که توسط مشاورین این حوزه ارائه می‌شود. بنابراین شما می‌توانید با متخصصین مشاوره کسب و کار با تابان در ارتباط باشید و با کسب و کارهای مختلف آشنا شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نظرات کاربران